Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Zakelijk

 

Netwerk en Systeem beheer

Een goed en efficiënt functionerend ICT netwerk is cruciaal voor elke organisatie: we worden steeds meer afhankelijk van systemen en kunnen ons een uitval niet veroorloven. Dit functioneren valt of staat bij goed (preventief) systeembeheer. Het systeembeheer van het netwerk is een discipline die wij voor onze klanten uit handen nemen. Zodat continuïteit en optimaal gebruik van systemen en het netwerk gegarandeerd is. Of het nu gaat om regulier onderhoud of om het ad-hoc oplossen van storingen. U bent gebaat bij snelle en flexibele serviceverlening. Zodat uw bedrijfsvoering niet stil komt te liggen en uw medewerkers kunnen blijven werken. De medewerkers van CEC Computers & Networks zorgen hiervoor.

 

Pro actief beheer

CEC beschikt over een monitoring systeem waarmee we al uw netwerk componenten kunnen monitoren op alle problemen die zich kunnen voordoen. Dat stelt ons in staat in het geval van een probleem om snel en ad-hoc te kunnen reageren, vaak nog voor dat de klant dit gemerkt heeft.


Tevens beschikt CEC over een systeem waarmee we uw servers en uw werkplekken kunnen monitoren. Hiermee kunnen zaken als patch management, virus scanner management, software management, etc remote bewaakt en afgehandeld worden

 

Support en remote beheer

Voor CEC Computers & Networks is support een automatisme. Een vorm van service verlenen en klaar staan voor onze klanten als ze ons nodig hebben. Aan huis of op kantoor, of remote. We kennen onze klanten en weten precies wat er speelt. Daarom kunnen we effectief en snel komen tot structurele oplossingen van problemen, storingen of gewoon de vragen van de gebruiker beantwoorden.


We zijn snel en flexibel: we leveren support on-site bij onze klanten of kunnen op afstand hulp bieden. Al naar gelang wat past bij de vraag en de situatie. Snel, simpel en effectief!

 

Advies en Screening

Het is heel begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De ICT is de afgelopen decennia de snelst ontwikkelde branche gebleken. De nieuwste versies software en ontwikkelde applicaties volgen elkaar met vliegende vaart op. De printer die je vandaag aanschaft, is morgen alweer gedateerd. Het is niet zo vreemd dat het voor de gemiddelde mens niet meer bij te houden is. Daarom kunt u vertrouwen op onze specialisten. Zij zijn dagelijks met de meest recente ontwikkelingen bezig. Ze houden de komst van nieuwe hardware nauwlettend in de gaten en weten uit ervaring welke apparaten en merken u brengen wat ze beloven.


Bij CEC Computers & Networks draait het om uw uitgangssituatie en uw wens. Waar wilt u naar toe, wat is er belangrijk en wat is de beste ICT-oplossing die daarbij past?


Denkt u eens aan de keuze voor een laserprinter of een inkjetprinter, bijvoorbeeld met het oog op de verbruikskosten.

Voor bedrijven en organisaties is het prettig een ICT-investeringsplan te hebben voor de komende jaren. Ook hier weer de huidige situatie als startpunt. Vervolgens kijken we naar de afschrijvingskosten en de tijd die de apparatuur fysiek zal meegaan voor deze aan vervanging toe is. En wat dacht u van uw duur betaalde software? Wanneer uw werkplekken groeien dient u bijvoorbeeld ook het aantal gebruikslicenties aan te passen.

 

Het CEC ICT-Investeringsplan zodat u weet waar u aan toe bent

 

VoIP beheer en installatie
CEC Computers & Networks is dealer van 3CX Phone System een op Windows gebaseerde PBX centrale.


Het belangrijkste element van de PBX is software die op een pc of op een server geïnstalleerd dient te worden. Met deze software matige PBX is het mogelijk goedkoop over de hele wereld te bellen.


Tevens is het mogelijk dat u werknemers waar ze zich ook bevinden gratis met uw bedrijf kunnen bellen
Wij leveren u de software, installeren deze en kunnen deze ook voor een vast bedrag per maand voor u beheren. Ander opties zijn ook mogelijk.


Vraag gerust om meer informatie indien u geïnteresseerd bent!

 

 

 

Particulier

 

 

Verkoop computers en notebooks

 

Een nieuwe computer ontvangen is iets om u op te verheugen. Maar hoe zit het dan met het aansluiten en het installeren van de software? Bij ons koopt u de nieuwe computer en/of andere computerapparatuur, tevens sluiten we deze bij u thuis aan en installeren we al de bijgeleverde de software. We gaan pas weg als alles werkt naar behoren. Het is trouwens niet perse nodig om de nieuwe hardware bij CEC Computers & Network aan te schaffen. Ook computers, printers en toebehoren van andere leveranciers sluiten we aan, en installeren we nieuwe software, of zetten bestaande software over van de oude pc naar de nieuwe.

 

 

Reparatie computers en notebooks

 

Ook voor de reparatie van uw notebook of computer kunt u terecht bij CEC. Ook als u de computer niet bij ons aangeschaft heeft. Reparaties gebeuren over het algemeen bij CEC op de zaak. Maar er kunnen situaties voordoen dat dit bij u thuis moet gebeuren, ook dit is voor ons geen probleem.

 

 

Copyright © 2021. 

Alle rechten voorbehouden.