Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Advies en Screening

Het is heel begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De ICT is de afgelopen decennia de snelst ontwikkelde branche gebleken. De nieuwste versies software en ontwikkelde applicaties volgen elkaar met vliegende vaart op. De printer die je vandaag aanschaft, is morgen alweer gedateerd. Het is niet zo vreemd dat het voor de gemiddelde mens niet meer bij te houden is. Daarom kunt u vertrouwen op onze specialisten. Zij zijn dagelijks met de meest recente ontwikkelingen bezig. Ze houden de komst van nieuwe hardware nauwlettend in de gaten en weten uit ervaring welke apparaten en merken u brengen wat ze beloven.


Bij CEC Computers & Networks draait het om uw uitgangssituatie en uw wens. Waar wilt u naar toe, wat is er belangrijk en wat is de beste ICT-oplossing die daarbij past?


Denkt u eens aan de keuze voor een laserprinter of een inkjetprinter, bijvoorbeeld met het oog op de verbruikskosten.

Voor bedrijven en organisaties is het prettig een ICT-investeringsplan te hebben voor de komende jaren. Ook hier weer de huidige situatie als startpunt. Vervolgens kijken we naar de afschrijvingskosten en de tijd die de apparatuur fysiek zal meegaan voor deze aan vervanging toe is. En wat dacht u van uw duur betaalde software? Wanneer uw werkplekken groeien dient u bijvoorbeeld ook het aantal gebruikslicenties aan te passen.

 

Het CEC ICT-Investeringsplan zodat u weet waar u aan toe bent

Copyright © 2021. 

Alle rechten voorbehouden.