Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Het bedrijf

 

Bovenal zijn wij een serviceverlener pur sang. Het draait bij ons om uw tevredenheid. Op het gebied van ICT, computers en netwerken, hardware en software, laat u de expertise over aan een deskundig partner waar u mee samen werkt. Waar u van op aan kunt en waarvan u weet dat al uw computerzaken op een goede manier geregeld worden. Het draait om vertrouwen. Wij maken uw vertrouwen in ons elke keer opnieuw waar, met gedegen advies, deskundige oplossingen en effectief onderhoud. Begrijpelijke taal en effectieve service.

Ons bedrijf bestaat uit deskundige vakmensen, die uitstekend op de hoogte zijn van de actuele hardware en softwareapplicaties. Onze mensen weten wat er speelt in de ICT en houden al de nieuwe technologieën goed op het netvlies, zodat we u altijd van goed advies en ‘houdbare’ service voorzien.

We hebben jarenlange ervaring als het gaat om ICT bij bedrijven. We weten wat belangrijk is in een organisatie en hoe wezenlijk het is om ‘gewoon’ te kunnen werken met computers en randapparatuur. Daarnaast komen we ook al geruime tijd bij de (particuliere) consument over de vloer.

Voor de aansluiting en installatie van een nieuwe PC. Of bijvoorbeeld voor het oplossen van problemen. CEC zorgt voor computerhulp aan huis op het moment dat het u past: overdag of in de avonduren

 

CEC Computers & Networks is slagvaardig in service!

Copyright © 2021. 

Alle rechten voorbehouden.