Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Visie & Werkwijze

 

“Het best kom je tot je recht wanneer je doet waar je heel goed in bent.”  CEC Computer & Networks is goed in het onderhoud en beheer van computersystemen en computernetwerken. We adviseren, installeren en repareren en onderhouden. Bij bedrijven in het midden- en klein segment en voor particuliere gebruikers. Voor al onze klanten en relaties betekent onze service ‘n zorg minder. Zodat onze zakelijke klanten met de kracht van hun onderneming en zodat de particuliere gebruiker op een aangename manier met de computer kan werken en er plezier aan beleeft.

We werken het liefst op basis van resultaatgerichtheid en niet op basis van inspanningsgerichtheid.  Dat is voor onze klanten duidelijk en helder. Er zijn geen onaangename verrassingen achteraf wanneer onze factuur op de mat valt.

 

Onze werkwijze is zonneklaar:

 

Intake gesprek
Een oriënterend gesprek waarbij we kijken wat uw wens is, wat u nodig heeft en we verzamelen en benoemen de eventuele problemen die u op dat moment ondervindt. We geven aan wat we voor oplossingen kunnen bieden, op welke termijn en aan welke kosten u dan moet denken.

Inventariseren
Met name bij het oplossen van computerproblemen of automatiseringsvraagstukken, is het belangrijk te weten wat de huidige status is van software, hardware en netwerk. We letten op aanwezige apparatuur, merk van apparatuur, netwerktopologie, server capaciteit, beveiliging, bekabeling enzovoort. We registreren de bevindingen in ons unieke (online) registratiesysteem. De documentatie is op deze manier altijd voor u toegankelijk en wordt op een effectieve en veilige manier bewaard.

Plan van aanpak
Het 'hoe' we te werk gaan en welke activiteiten we gaan uitvoeren om te voldoen aan uw vraag. Dit verwerken we op een heldere wijze in een plan-van-aanpak, waarbij we uitgaan van het bieden van een structurele oplossing. Het plan van aanpak bespreken we met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Uitvoering werkzaamheden
Dat wat we hebben afgesproken in het plan-van-aanpak, gaan we waar maken. Het tarief is in principe gebaseerd op het resultaat, we werken met een vast, afgesproken tarief. In sommige gevallen wordt het tarief berekend op basis van nacalculatie en gespendeerde uren.

Evaluatie of nazorg
Voor ons is het erg belangrijk om te constateren dat we hebben gedaan wat we met u hebben afgesproken. En dat u tevreden bent over de dienst en service die we geleverd hebben. We willen het liefst uw verwachtingen overtreffen!

Copyright © 2021. 

Alle rechten voorbehouden.