Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Referenties en Belangrijke Links

Gedurende het bestaan van ons bedrijf, hebben we talloze klanten geholpen met ICT-vragen. Zowel consumenten als zakelijke relaties. Tevredenheid van onze klanten is voor ons een belangrijke graadmeter. We besteden veel aandacht aan het evalueren van onze diensten. Onderstaand vindt u een greep uit onze tevreden opdrachtgevers.

 

 

QWYL Coaching is opgericht in januari 2009.
De letters van QWYL staan voor: Quality Work Youth and Life.
De Kernactiviteiten van QWYL Coaching zijn:


- Begeleiding re-integratietrajecten middel IRO's
- Jobcoaching
- Toeleiding naar werk wa-jongeren
- Lifecoaching


Website: www.qwylcoaching.nl

 

Nelissen B.V. is een Limburgs bedrijf, gespecialiseerd en toonaangevend in prachtige badkamers en keukens. Het uitgebreide aanbod keukens, sanitair, tegel en natuursteen zorgen voor een ongekende keuze.


Website: www.josnelissenbv.nl Logo

Gamestate B.V.

De nieuwe sensatie Gamestate is een moderne speelhal voor jong en oud. Er zijn daarnaast prachtige prijzen te winnen en staat Gamestate garant voor plezier!


Website: https://www.gamestate.com

Hulp & Home

Hulp@Home biedt hulp aan mensen met een (blijvende) beperking. De beperking kan voortkomen uit een ziekte, een handicap of een psychiatrisch probleem. Mensen met een beperking en een hulpvraag hebben vaak moeite om de juiste weg te vinden in de zorgwereld. Hulp@Home helpt mensen met een beperking (en hun naaste familieleden) om de passende hulpverlening te krijgen. Hierbij kan hulp geboden worden bij zowel het aanvragen van een voorziening, het organiseren van de hulp als ook het leveren van zorg of ondersteuning in de thuissituatie. Hulp@Home werkt nauw samen met diverse andere zelfstandige zorgverleners en (particuliere) instanties met een grote diversiteit aan specialismen.

Website: http://www.hulpathome.nl/

 

Copyright © 2021. 

Alle rechten voorbehouden.